lauantai 7. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Vuosi vaihtui, mutta Suomen lemmikkihaisunäädät ry:ssä kaikki jatkuu melko samoin kuin viime vuonnakin. 4.12.2016 pidetyssä syyskokouksessa vahvistettiin tämän vuoden hallitus, joka tulee olemaan sama kuin viime vuonnakin. Kaikki myös pitivät vanhat toimensa. Puheenjohtajana siis jatkaa Susanna Hoffren ja sihteerinä Sinna Grönroos. Muu hallitus löytyy listattuna hallitus-sivulta.

Valitettavasti uusi vuosi ei tuonut myöskään muutosta vieraslajiasetukseen, eli samoin kuin viime vuoden alkaessa, uusien haisunäätien hankkiminen on yhä Suomessa mahdotonta, sillä nykyinen asetus kieltää niiden myynnin, maahantuonnin ja lisäännyttämisen. Kaikki tapahtumissa mukana pyörivät haisunäädät ovat siis syntyneet ennen vuotta 2016. Nykyisen asetuksen puitteissa ainoa laillinen tapa haisunäädän hankintaan Suomessa on tarjota koti aikuiselle maassa jo olevalle kodinvaihtajalle, mikäli sellaiseen jossain törmää.

Tänäkin vuonna aiomme tuttuun tapaan osallistua erilaisiin tapahtumiin ja järjestää näätäpäiviä, jotta huiskuhäntien ystävillä olisi tilaisuuksia tavata paitsi toisiaan, myös näitä ihania otuksia.

Hyvää alkanutta vuotta 2017 kaikille skunkkien ystäville!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti